Welkom op ikbennieuwegein.nl! Het platform voor inspraak in de gemeente Nieuwegein. Momenteel zijn er diversen projecten actief waar je aan kunt deelnemen, namelijk:

Ook de oude projecten zijn nog in te zien. Hebt u een vraag of opmerking over het platform? Neem contact op met ikben@nieuwegein.nl.

Twitter

{"tabBasic":{"type":"twitter","title":"Twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterQuery":"gem_nieuwegein","listIcon":"icon-twitter","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":false,"showUserName":true,"filterRetweets":true,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
Een vraag of opmerking? Stuur een e-mail naar: ikben@nieuwegein.nl