Ik ben Nieuwegein
Nieuwegein op de kaart
Betere Buurten
Buurtaanpak Sluyterslaan
Klimaatneutraal 2040
Winkelvisie
Omgevingsvisie

Buurtaanpak Kerkveld en omgeving

 

 

Schetsontwerp: het vervolg

Met alle input die we hebben gekregen werken we nu aan een voorlopig ontwerp voor de buurt. We hopen dat we dat in februari kunnen presenteren.

De reacties op het schetsontwerp (bedankt daarvoor) en een samenvatting van de verdiepende gesprekken over Kerkveld, de professorenlanen en het bruggetje bij de Nedereindseweg kunt u terugvinden in de bibliotheek.

De kunstenaars

3 kunstenaars hebben zich gemeld om een kunstwerk te maken voor de buurt/ Mireille, Nils en Tijmen hebben alledrie een link met Nieuwegein. Hier op de website stellen ze zich alvast voor. Klik daarvoor verder naar kunst kiezen.

Stemmen op de historische borden

De historische borden zijn een buurtinitiatief. Twee bewoners en een vrijwilliger van de historische kring Nieuwegein willen graag de geschiedenis van de buurt zichtbaar maken op grote panelen. Wilt u stemmen welke het moet worden, doe dat dan via historie van Kerkveld. Daar leest u ook hoe u mee kunt denken.

Bellen, e-mailen, Whatsappen

Bel, e-mail of whatsapp uw vragen, reactie of ideeën naar Sander, de projectleider van Betere Buurten Kerkveld. U bereikt hem via kerkveld@nieuwegein.nl of 06 54997853.

Facebook

U kunt ook reageren via Facebook of het project online volgen. Zoek daarvoor op Facebook op bbKerkveld voor de besloten groep.

Wat is Betere Buurten?

Nu een deel van het riool en  de bestrating vervangen wordt kunnen we dit combineren met de vernieuwing van de omgeving. Zo besparen we tijd en geld. Voordat we beginnen met veranderen willen we eerst weten wat bewoners belangrijk vinden en hoe ze de buurt gebruiken. Zodat we straks een mooie, groene, veilige en schone buurt hebben die past bij jonge en oude bewoners.


Samen werken we aan een betere buurt!

Cookie-instellingen