Co-creatie Duurzaamheidsvisie City 4DDenk en praat mee over een duurzame binnenstad voor Nieuwegein!

Meedoen

De nieuwbouwprojecten in City Nieuwegein bieden een geweldige kans om het gebied te verduurzamen en zo de impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. Daar gaat City 4D over. Wil je meer weten over hoe we samen Nieuwegein een duurzame binnenstad kunnen geven? De gemeente is benieuwd naar jouw mening! 

Hoe kan ik meedoen? 

In verband met het coronavirus biedt de Gemeente Nieuwegein een online uitzending aan, waardoor je gewoon vanuit je huiskamer de presentatie kan volgen en vragen kan stellen. Deze uitzending vond plaats op 15 september, en is daarom al afgelopen. Heb je hem gemist? Kijk dan op de pagina Terugkijken Livestream City4D. Daar kan niet alleen de talkshow terugkijken, je kunt ook stemmen in de polls, de vragen van anderen bekijken, de tijdelijke inrichting van het Stationsgebied bestuderen en reageren of vragen stellen via een reactieformulier. 

Vragen? 

Heb je andere vragen over City 4D, de talkshow of de tijdelijke inrichting en kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze pagina's? Stel je vraag dan via het reactieformulier

Cookie-instellingen