Ik ben Nieuwegein
Nieuwegein op de kaart
Betere Buurten
Buurtaanpak Sluyterslaan
Klimaatneutraal 2040
Winkelvisie
Omgevingsvisie

De week van het geld: 22 t/m 27 maart

De week van het geld Nieuwegein 2021 is een programma vol leuke en interessante online activiteiten en bijeenkomsten over geld. Het programma richt zich op iedereen die wijzer wil worden in geldzaken: jong(eren), oud en zelfs professionals. De themaweek draagt bij aan het stimuleren van financiële vaardigheden van alle Nieuwegeiners.

Goed omgaan met geld is een ontzettend belangrijke vaardighed in onze maatschappij. Voor sommige inwoners is dit lastig, maar het goede nieuws is: iedereen kan het leren en het is nog leuk ook! De Week draait om online lezingen (webinars) en ontmoetingen voor het stellen van vragen en uitwisselingen van kennis tussen deelnemers en professionals.

Een week lang bieden we je de mogelijkheid om uiteenlopende leuke online activiteiten te volgen, zoals een escaperoom waarin je je kennis over geldzaken moet gebruiken om opdrachten op te lossen of een interessante bijeenkomst over hoe je kunt rondkomen met minder geld. Tijdens elke activiteit wordt er een prijsvraag gesteld, waarmee je kans maakt op een leuke prijs. De week wordt afgesloten met een online peptalkshow van Theater DE KOM met verschillende gasten, waaronder cabaretier Jörgen Raymann! Tijdens deze show worden ook de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt.

Ga snel naar het programmaoverzicht. Hier vind je ook het formulier om je aan te melden.

Cookie-instellingen