Mobiliteitsvisie

Meedoen mobiliteitsvisie

Samen met u bepalen we de richting die we op gaan. We willen graag weten wat u over dit onderwerp belangrijk vindt. Daarom nodigen wij u uit om met ons in gesprek te gaan. We kiezen in deze coronatijd voor een online bijeenkomst.

Tijdens de online bijeenkomst stellen we vragen als: ‘Van welk vervoermiddel maakt u gebruik? Hoe ervaart u het reizen en de verkeersdrukte? Welke kansen ziet u voor de stad? Welke onderwerpen wilt u terugzien in de visie?’

Deze visie gaat nog niet over concrete maatregelen, maar over de koers die de gemeente inzet tot 2030. In 2021 volgt het vervolg daarop met een uitvoeringsplan als het gaat om de vraag welke concrete maatregelen in bepaalde wijken of buurten nodig zijn. De gemeenteraad krijgt de Mobiliteitsvisie eind van dit jaar voorgelegd. Daarna werkt de gemeente aan het uitvoeringsplan.

Inwoners

U kunt deelnemen aan een online bijeenkomst op woensdag 30 september, om 20.00 uur (tot 21.15 uur), of donderdag 1 oktober om 11.00 uur (tot 12.15 uur). Aanmelden voor één van deze bijeenkomsten kan door een e-mail te sturen aan Niels Peters op n.peters@nieuwegein.nl met vermelding van uw naam en e-mailadres. Geef daarbij aan voor welke datum u zich wilt opgeven. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging met een link waarmee u kunt deelnemen aan de online bijeenkomst.

Vragenlijst

Naast de online bijeenkomst kunt u uw mening geven door het invullen van een vragenlijst. Wanneer u hieronder op de button “Aanmelden onderzoek” klikt, komt u in een nieuw scherm. Hier vragen wij u onder meer naar uw e-mailadres. U ontvangt vervolgens via e-mail een link, waarmee u rechtstreeks naar de vragenlijst gaat.

Vindt u het lastig om dat online te doen? Dan kunt u een papieren versie van de vragenlijst opvragen bij de gemeente Nieuwegein via telefoonnummer 14 030. U ontvangt de vragenlijst dan per post op uw huisadres. Voor eventuele hulp bij het invullen van de vragenlijst kunt u contact opnemen met Francien Wisman op telefoonnummer 030-752 4008 of e-mail f.wisman@nieuwegein.nl.

Aanmelden onderzoek

Ondernemers

Ondernemers nodigen we uit om deel te nemen aan een online bijeenkomst op maandag 5 oktober, om 17.00 uur (tot 18.00 uur) of om 19.00 uur (tot 20.00 uur). Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken en Mobiliteit is bij beide bijeenkomsten aanwezig. Aanmelden kan via ondernemen@nieuwegein.nl o.v.v. uw naam, de naam van uw bedrijf en op welk tijdstip u wilt meedoen. U ontvangt dan een link naar MS Teams voor online deelname.

Cookie-instellingen