Ik ben Nieuwegein
Nieuwegein op de kaart
Betere Buurten
Buurtaanpak Sluyterslaan
Klimaatneutraal 2040
Winkelvisie
Omgevingsvisie

Samen met de stad

Hoe wilt u met de gemeente samenwerken?

Denk mee voor ons nieuwe participatiebeleid

Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werkt de gemeente aan een duurzame, veilige en gezonde stad. Daarvoor betrekken we de stad bij allerlei ontwikkelingen en plannen. Of kloppen inwoners, ondernemers of organisaties zelf aan met een idee. Deze samenwerking noemen we participatie. Het huidige participatiebeleid ‘Samen met de stad’ gaan we vernieuwen en verbeteren. Dat doen we graag samen met u!

Klik op de groene knop om het aanmeldformulier in te vullen:

Aanmeldformulier voor inwoners (17 of 18 mei)

De gemeente ontwikkelt veel plannen voor en met de stad. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van City, de Routekaart Energieneutraal 2040, Betere Buurten en de Omgevingsvisie. Bent u op een passende en waardevolle manier betrokken bij deze ontwikkelingen en plannen van de gemeente?

Ook hebben veel Nieuwegeiners ideeën voor hun wijk, organisatie of bedrijf. Zo’n idee noemen we een initiatief. Hoe gaat de gemeente om met zo’n initiatief? Kortom, wat vindt u belangrijk voor het nieuwe participatiebeleid? Wat zijn volgens u belangrijke voorwaarden voor een goed participatietraject? We horen graag van u wat er in de samenwerking met de gemeente al goed gaat en wat er nog beter kan.

 

Vernieuwde visie, spelregels en aanpak

We gebruiken uw tips en ideeën voor het vernieuwen van de Nieuwegeinse visie op participatie. Op basis van alle gesprekken werken we aan de vernieuwde visie op participatie. Ook ontwikkelen we duidelijke spelregels en een heldere aanpak voor de Nieuwegeinse manier van samenwerken.

 

Samen met de stad

Cookie-instellingen